Makumatkalla maakunnissa -ohjelmasarjan pilottijakso kuvattiin helmikuussa 2021 Haukivuorella, Mikkelissä sekä Hirvensalmella.

Ohjelmassa vierailevat maa- ja metsätaloustalousministeri Jari Leppä, muusikko Timo Rautiainen ja luomuviljelijä Antti Vauhkonen. Päivän lähiruokamenusta vastaa keittiömestari Mika Pesonen (Keittiomestari.com) ja juontajana toimii Kati Jaakonen (Hellapoliisi Oy).

Tuotantoryhmä: tuottaja Jarmo Kaivo-oja, apulaistuottaja Saku Niilo-Rämä, ohjaaja / kuvaaja / leikkaaja Sampsa Huttunen, monikamerataltiointi Darcmedia Oy, b-kuvaaja Ada Pykäläniemi, still-kuvaus Jami Jaakonen.

Makumatkalla maakunnissa -traileri

Makumatkalla maakunnissa -kohtauksia klippeinä

Iso kiitos vieraille, yhteistyökumppaneille ja kaikille kuvauksissa mukana olleille!


Ohjelman tuotanto toteutettiin Haukivuorelaiset ry:n ”Pellolta pöytään” -hankkeen sekä yhteistyökumppanien avulla.

Katso pilottiohjelman mahdollistajat täältä.

menu

Lähiruokamenu Haukirannan pappilassa 15.2.2021

Paahdettua Lietlahden luomuporkkanaa, luomuporkkanapyreetä ja Maalahden limppua
Ossin tilan luomulanttua ja
Herkkujuustolan Vilhoa
Vihreän Keijun yrttisalaattia
Kalliolan Luomutilan Kaali-lipstikkasalaattia
Herkkujuustolan Savuhilmaa ja porkkana-pähkinähilloa
Sokerisuolattua Kyyveden kuhaa ja Kalliolan luomutilan luomupunasipulivinegretteä ja tillikreemiä

******

Siiriäisen luomutilan Charolais-ulkofilettä
Lietlahden tilan luomupalsternakkapyrettä & nokkosvoissa paistettua luomumustajuurta
Lehtipersiljaöljyssä haudutettuja herkkusieniä
Heikkilän Yrttitilan lipstikalla maustettua kastiketta

******

Punajuurikakkua Lietlahden luomupunajuurista
Luomupunajuurihilloketta
Koivurannan Maatilan puolukka-kinuskijäätelöä

Tutustu menun resepteihin täällä

Punajuurikakkua, luomupunajuurihilloketta ja jäätelöä. Kuva Ada Pykäläniemi.

galleria

Making of – kuvia helmikuussa 2021 tehdystä Makumatkalla maakunnissa -pilottijakson kuvauksista. Kuvat Jami Jaakonen.