Makumatkalla maakunnissa -ohjelmasarjan pilottijakso kuvattiin helmikuussa 2021 Haukivuorella, Mikkelissä sekä Hirvensalmella.
Ohjelmassa vierailevat maa- ja metsätaloustalousministeri Jari Leppä, muusikko Timo Rautiainen ja luomuviljelijä Antti Vauhkonen. Päivän lähiruokamenusta vastaa keittiömestari Mika Pesonen (Keittiomestari.com) ja juontajana toimii Kati Jaakonen (Hellapoliisi Oy).
Tuotantoryhmä: tuottaja Jarmo Kaivo-oja, apulaistuottaja Saku Niilo-Rämä, ohjaaja / kuvaaja / leikkaaja Sampsa Huttunen, monikamerataltiointi Darcmedia Oy, b-kuvaaja Ada Pykäläniemi, still-kuvaus Jami Jaakonen.
Makumatkalla maakunnissa -traileri
Makumatkalla maakunnissa -kohtauksia klippeinä
Iso kiitos vieraille, yhteistyökumppaneille ja kaikille kuvauksissa mukana olleille!
Ohjelman tuotanto toteutettiin Haukivuorelaiset ry:n ”Pellolta pöytään” -hankkeen sekä yhteistyökumppanien avulla.
menu
Lähiruokamenu Haukirannan pappilassa 15.2.2021
Paahdettua Lietlahden luomuporkkanaa, luomuporkkanapyreetä ja Maalahden limppua
Ossin tilan luomulanttua ja
Herkkujuustolan Vilhoa
Vihreän Keijun yrttisalaattia
Kalliolan Luomutilan Kaali-lipstikkasalaattia
Herkkujuustolan Savuhilmaa ja porkkana-pähkinähilloa
Sokerisuolattua Kyyveden kuhaa ja Kalliolan luomutilan luomupunasipulivinegretteä ja tillikreemiä
******
Siiriäisen luomutilan Charolais-ulkofilettä
Lietlahden tilan luomupalsternakkapyrettä & nokkosvoissa paistettua luomumustajuurta
Lehtipersiljaöljyssä haudutettuja herkkusieniä
Heikkilän Yrttitilan lipstikalla maustettua kastiketta
******
Punajuurikakkua Lietlahden luomupunajuurista
Luomupunajuurihilloketta
Koivurannan Maatilan puolukka-kinuskijäätelöä
Tutustu menun resepteihin täällä
galleria
Making of – kuvia helmikuussa 2021 tehdystä Makumatkalla maakunnissa -pilottijakson kuvauksista. Kuvat Jami Jaakonen.